Start verkoop, vrijdag 14 december a.s.!

Start verkoop, vrijdag 14 december a.s.!

Het is zo ver! 14 december starten we met de verkoop van 14 parkwoningen de Heerlijckheid in Nederweert.

Bij deze willen we jou van harte uitnodigen voor de start verkoop. We verwelkomen je  graag vrijdag 14 december a.s. tussen 19.00 en 20.00 uur bij Zaal Centraal in Nederweert. 

Tijdens deze avond ontvang je van ons onder andere de verkoopbrochure en verkoopprijslijst.  Deze kun je onder het genot van een drankje rustig doornemen en indien je vragen hebt kunnen deze direct beantwoord worden door een van de makelaars, hypotheekadviseurs en ontwikkelaars die aanwezig zijn.

Heerlijck wonen aan het kanaalpark

Het nieuwbouwplan 14 parkwoningen De Heerlijckheid is gelegen aan het kanaalpark langs de Zuid Willemsvaart en omvat 14 royale woningen bestaande uit vier vrijstaand geschakelde woningen en tien twee-onder-één-kapwoningen. De parkwoningen zijn ontworpen door CroonenBuro5 en vormen een stedenbouwkundige eenheid met een tweezijdige oriëntatie (twee voorgevels) zonder daarbij het individuele karakter te verliezen.  

 Eerste gasloze woningen in Nederweert

De woningen worden zonder gasaansluiting gerealiseerd. Dit betekent dat de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp in plaats van een cv-ketel. Energie wordt grotendeels opgewekt door pv-panelen die op het dak van de tweede verdieping geplaatst worden. Bijkomend voordeel is dat de gehele woning voorzien is van vloerverwarming en het systeem optioneel gebruikt kan worden voor koeling. 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Interesse in deze woningen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.heerlijckwonen.nl en blijf als eerste op de hoogte betreft start verkoop.