Bouw 13 parkwoningen gestart!

Bouw 13 parkwoningen gestart!

De eerste schop in de grond in De Heerlijckheid Nederweert

Hoera! Het is zo ver! Op woensdag 1 april is Janssen de Jong Bouw gestart met de bouw 13 parkwoningen langs het Kanaalpark de Heerlijckheid in Nederweert. Regiodirecteur Michiel Werkhoven van Janssen de Jong Projectontwikkeling en wethouder Peter Koolen van de gemeente Nederweert waren samen, op gepaste afstand van elkaar, aanwezig bij de start van het project. “Het is onwerkelijk. Normaal is dit een moment om met toekomstige bewoners en betrokkenen te vieren. Tegelijkertijd is het goed dat er, zij het met de nodige maatregelen, gewerkt kan worden in deze lastige tijd”, aldus wethouder Koolen.

 

Een feestje tegoed

Normaal een feestelijk moment waarbij alle kopers en betrokken partijen aanwezig zijn om samen te proosten op de start van de bouw. Nu een snelle handeling op gepaste afstand met een maximaal aantal personen. Met de aanwezigen waren we er snel over uit: ‘’Dit moeten we goed overdoen met alle kopers en betrokkenen zodra de omstandigheden het weer toelaten’’.

  

Alle woningen verkocht, tweede fase volgt

Dat er vraag is naar dit soort levensloopbestendige woningen blijkt. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Mits de bouw niet stagneert kunnen de eerste bewoners naar verwachting eind dit jaar hun intrek nemen in de kersverse woningen Inmiddels zijn er afspraken in de maak voor een tweede fase van het project, waarbij nog eens negen woningen op dezelfde plek langs het kanaal gebouwd worden. Kijk voor meer informatie over deze fase op www.heerlijckwonen.nl. Uiteraard houden we de ontwikkelingen en de maatregelen in verband met het coronavirus scherp in de gaten. Uiteindelijk staat de gezondheid van ons allemaal voorop.